wergelandsveien

Stor personalrestaurant med lidenskapelige kokker

I sjette etasje finner du byggets romslige personalerestaurant, som er drevet av De tre stuer. Personalrestauranten ble oppusset i 2023 og har nå flere ulike sittemuligheter, nye møterom og sofa/sosial sone. De tre stuer lever av kjærlighet til kokkefaget, kombinert med troen på at godt håndverk, gode råvarer, fantasi, kvalitet og vennlighet aldri går av moten. Hver dag tilbys det sunn og variert lunsj. Mat kjøpes via app.

Moderne treningsrom
med dusj og garderober

Tilrettelegg for aktive ansatte med eget treningsrom med dusj og garderobe, samt innendørs sykkelparkering. Rommet er nylig oppgradert og er utstyrt med tredemøller, vekter, kettlebells, spinningsykler og diverse treningsapparater.

Gode møte- og konferanserom 

På eiendommen og i de ulike etasjene finnes flere møte- og konferanserom av ulik størrelse. Alle nyoppusset i 2023. Resepsjonen bistår med booking  og tilrettelegging ved arrangement. Personalrestauranten leverer gjerne måltider inkludert kaffe og kaker til møtet ditt.
Radisson Blu Scandinavia Hotel vis a vis tilbyr også løsninger og pakker for konferanser og events.

Innendørs sykkelparkering
og mulighet for p-plass

Parkeringskjelleren går over tre plan og er tilrettelagt for utleie av p-plass. Om du sykler, er det egen innendørs sykkelparkering med en praktisk inngang rett inn i bygget. Trenger du dusj og garderobe finner du det ved treningsrommet.Bilder fra Wergelandsveien 1-3 i dag

Lokalene vil skreddersys i samarbeid med nye leietakere. Eiendommen er allerede tilrettelagt med gode møterom, åpne oppholdssoner og kontorarealer av ulik størrelse. Se bilder fra eiendommen nedenfor.